fbpx

3 DÔVODY, PREČO NERASTIEŠ NA INSTAGRAME!

Poznáš to:

  • 🤨 Všetci hovoria: pridávajte na všetky platformy, buďte všade, pretože nikdy neviete, odkiaľ na vás vyskočí zákazník!
  • 🙄 Nemáš čas obsluhovať všetky siete? Nevadí, daj všade ten istý obsah.
  • 😮 A ty pridávaš na Instagram, máš ho už roky, a nerastie ti. Za rok ti príde niekoľko followers, ale to ani zďaleka nie je to, čo by si chcel/a.
  • 😨 Vidíš, ako iní rastú, zarabajú z Instagramu, kvázi len za to, že tam dávajú obsah, a ty sa čuduješ, ako to sakra robia!

Mne sa to dialo tiež!

Všeko, čo popisujem vyššie, som zažila tiež. Instagram mám už niekoľko rokov, no za posledné roky som tam vyrástla len o niekoľko stovák followers. Ale robila som presne to, čo popisujem hore. Nemala som čas na túto platformu, a preto som jej nedávala príliš veľa energie. Kvázi som tam pridávala to isté čo na facebook, len aby tam niečo bolo. Nie je to až taký prúser, no keď som pocítila, aký potenciál má Instagram, tak som si vyhľadala odborníkov na túto tému a začala som robiť Instagram inak. Teraz mám nový účet a s novými stratégiami, ktoré využívam, mi rastie účet rýchlejšie za pár dní, ako predtým za celý mesiac.

Preto mi napadlo spojiť sa s influencerkou Lerou, ktorá mi pomáha tvoriť hodnotný obsah na sociálne siete a pripravili sme webinár, kde ti povieme 3 dôvody, prečo nerastieš na Instagrame.

To kto je tá Lera?

Lera je influencerka a  podnikateľka. Len vo svojich 23 rokoch už má vlastnú firmu a pomáha podnikateľom so sociálnymi sieťami. Venuje sa tomu 4 roky. Začínala z totálnej 0. Nemala nikoho, kto by jej radil, pomáhala a držal ju za ručičku. No napriek tomu vybudovala základňu followers a dnes má viac ako  500.000 fanúšikov. Na TikToku má 462.500 a na Instagrame má 61.000 fanúšikov. 

Spojili sme sa s Lerou, aby sme vám ukázali 3 dôvody prečo ti nerastie Instagram. Keď som zistila prečo sa mi nedarilo rásť, tak mi zrazu začalo všetko docvakávať a tiež som musela najprv objaviť, prečo sa to deje. Dnes to už, našťastie, viem a cítim, že som na správnej ceste.

PREČO JE RAST TAK DÔLEŽITÝ?

👉 Čím viac rastieš, tým viac máš zákazníkov. Určite máš teraz nejaký mesačný obrat z tvojho podnikania, však? Predstav si, že ho budeš mať dvojnásobne, či trojnásobne vyšší len vďaka tomu, že navýšiš počet followers. A pritom ťa to nemusí stať neviem akú námahu navyše. Skrátka, je len potrebné vedieť robiť správne úkony a mať tie správne stratégie.

👉 Začnú si ťa všímať aj veľkí klienti, pretože ich pritiahne tvoj status. Určite by sa ti páčilo, keby začneš priťahovať klientov, ktorí nemajú problém zaplatiť, alebo nejaké firmy, ktoré budú chcieť s tebou spolupracovať, pretože budú vidieť, že rastieš.

👉 Nehovoriac o tom, že to pohladká aj tvoje ego a pomôže zvýšiť sebavedomie, pretože kto nemá rád pozornosť, však? 

A mnoho ďaľších výhod, ktoré si povieme na vysielaní.

Na vysielaní sa budeme venovať najmä 3 dôvodom, prečo nerastieš. Najprv musíš zistiť, kde je diera v bazéne, aby si ju dokázal/a zaplátať. Nemá zmysel sa učiť stratégie, pokiaľ nevieš, čo robíš zle.

Čo sa dozvieš na webinári:

- Ukážeme ti, aké hlavné 3 dôvody ti bránia rásť celkovo na sociálnych sieťach, nie len na Instagrame. 

- Dozvieš sa, prečo ťa Instagram nezobrazuje iným účtom napriek tomu, že sa snažíš už roky pridávať obsah.

- Zistíš, čo už dnes nefunguje a ako sa zmenilo prostredie na sociálnych sieťach.

- Instagram je sofistikovanejšia platforma ako napríklad Facebook a nemôžeš tam naháňať kleintov ako sliepky na dvore. Treba to robiť elegantným nevtieravým spôsobom. Ukážeme ti, ako to robí väščina ľudí a prečo im to nefunguje.

- Ukážeme ti, aký obsah by si nemal/a pridávať, ak chceš rásť a takisto chyby, ktoré možno robíš v rámci vizuálu tvojho účtu.

- Lera ti dá naozaj skvelé rady ohľadom toho, aké reels točiť, ak chceš mať toľko zhliadnutí ako ona a oveľa viac...

Príď sa pozrieť. Cena za workshop vôbec nie je boľavá, no keby si odhalil/a, čo i len jednu chybu a nasmeruješ na správnu cestu, vďaka ktorej si pritiahneš nových klientov, tak si myslím, že sa to oplatí. Čo ty na to?

 

Ako to prebieha?

Po zaplatení objednávky sa dostaneš do členskej sekcie, kde si môžeš pozrieť záznam z vysielania.

Trvanie: 2 hod. 17 min.

Prečo práve s Naty?

V online sa pohybujem "len " 4 roky. No za tie 4 roky som za pomoci vychýrených mentorov dokázala toľko, čo niekto za 10 rokov a viac. Prešla som si mnohými pádmi a začínala som z nuly. Dnes vediem úspešný biznis, podnikanie mi vynáša ročne 6-ciferné sumy každý rok a mám svoj tím ľudí, vďaka ktorému z roka na rok úspešne rastieme.

Viem, čo to je byť na všetko sama. Všetko, čo som sa naučila, som si musela zaplatiť nemalými čiastkami a nikto mi nič zdarma nedal. Do svojho vzdelania som vrazila 350.000 EUR, ktoré mi nikto nevenoval, ani nepožičal.

Preto verím, že ak si otvorený/á zmene a chceš od života viac, tak ti viem pomôcť.

Čo hovoria moje klientky

REFERENCIE

Helenka - módna štylistka

Klientka programu High Ticket Bootcamp

Helenka Procházková

www.helenap.cz

Eva Sokolová -

absolventka mentoringu High Ticket a Be Closing Lady

Eva Sokolová

www.evasokolova.sk

 

Som rada, že som v Tvojom mentoringu, lebo vďaka mindsetu a informáciám, ktoré som získala, som konečne pochopila ako na to. Vďaka Tebe som si pospájala mozaiku a vytvoría High Ticket - prémiový produkt, ktorého som sa tak obávala. Vytvorila som a za jeden víkend sa okamžite predával. Stále si mi vravela, vytvor si prémiový High Ticket a ja zasa v hlave .. ako, komu? Ale tou stratégiou ktorou som prešla, mi to zrazu zaklaplo a jasne som vedela AKO to vytvoriť. Normálne zemetrasenie v hlave a hneď som robila jasné kroky a vytvorila som to. High Ticket je kvalitný obsah a priťahuje klientov, ktorí hľadajú hodnotu v ucelených programoch. Ďakujem, že som Ťa spoznala a môžem aj vďaka Tebe pomáhať druhým a tiež sama napredovať i v biznise.❤️
Marianna KováčováPodológia, Pedante - pedikúra,manikúra,kurzy / www.pedante.sk
Naty poznám už 4 roky a sledujem jej cestu, ako zreje z nenápadného a nesebavedomého dievčatka do úspešnej podnikateľky a mentorky. Maká na sebe, neustále sa vzdeláva, napreduje, a to mi je na nej veľmi sympatické☺️ Spolupracovali sme spolu pred 2 rokmi a vďaka nej som získala stratégiu ako navýšiť svoje ceny a najmä ako si ich ustáť, byť sebavedomejšou a tiež ako sa odlíšiť od konkurencie. Bola som veľmi spokojná. Naty je živel, nie je rozhodne pre každého, je úplne iná ako ostatné mentorky, ktoré sú na trhu. Ak máte však chuť ísť tak trochu proti prúdu, dosahovať výsledky, ONA je správna voľba❤️.
Lívia Danningerová✨SPIRIT.sprievodkyňa / NUMEROLÓG / LEKTOR / KOUČ / www.liviadanningerova.sk

Spätné väzby z poslednej

3-dňovej výzvy Úspešný štart!

Objav silu Instagramu a pridaj sa k podnikateľom, ktorí už profitujú z tejto platformy.

Pridaj sa na webinár, ak:

  • Začínaš na Instagrame a nepoznáš toto prostredie.
  • Už si niekoľko mesiacov či rokov na tejto platforme, no nič ti neprináša alebo len veľmi málo.
  • Chceš sa dozvedieť novinky, ktoré ťa posunú vpred a zistiť, kde možno robíš chybu aj ty.
  • Chceš sa zlepšiť a hľadáš nové cesty ako získať ešte viac sledovateľov a následne na to zákazníkov.

Neplytvaj na webinár svoj drahocenný čas, pokiaľ:

  • Veríš, že zarobíš milióny iba pozeraním a prijímaním informácií.
  • Vizualizácia výsledkov a stanovenie si cieľov je síce dôležitá časť procesu, ale nie jediná. 
  • Nemáš odvahu vykročiť zo svojej komfortnej zóny a robiť niektoré veci inak ako doteraz. Pretože ak chceš iné výsledky, potrebuješ začať robiť aj iné aktivity. 
  • Nie si ochotný/á vyhrnúť si rukávy a pracovať na svojom biznise, aj keď to pôjde rýchlejšie a efektívnejšie. Japonci Samo Sato a Dajako Sato tvoje zisky nezvýšia.

Získaj potrebné know-how, ako uspieť rýchlo a efektívne v online svete.

Webinárom ťa bude sprevádzať High ticket mentor Natália Grünwald a podnikateľka a influencerka Lera.

Teraz len za 

0

Cena sa bude zvyšovať na 

199,- EUR!

😱 Naty, a naozaj potrebujem Instagram?

Ver mi, potrebuješ. V zahraničí nefičí nič lepšie ako Instagram. V zahraničí je to akýsi spôsob identifikácie, ako občiansky. 🤣

🤨 Premýšľam, či mi ten webinár niečo dá, veď už mám za sebou školenia a aj nejaké nakúpené kurzy, na ktoré nemám čas.

Chápem, tento webinár nie žiadny ďalší kurz, ktorý ti zapadne v poličke. Verím, že aj keby nemáš čas si pozrieť celý záznam naraz, tak už po prvých 15 minútach sa od toho nebudeš chcieť odtrhnúť, tak ťa to pohltí. Presvedč sa sám/sama.

😇 Navyše! NEMÁŠ ČO STRATIŤ! Pretože ti dávam 100% garanciu vrátenia peňazí.

Ak mi napíšeš do 3 dní od zakúpenia webinára, že ti to nič nedalo a všetko, čo sme tam vraveli, už dávno vieš, alebo skrátka cítiš, že si šliapol/šliapla vedľa, tak ti bez mihnutia oka posielam peniažky naspäť. Čiže nič neriskuješ a nemáš čo stratiť!

POZOR: PLATBY CEZ QR KÓD PLATIA LEN PRE SLOVENSKÉ PLATBY!

Pri platbe prevodom z ČR, prosím zadajte platbu ako ZAHRANIČNÚ (IBAN: SK96 0200 0000 0044 4142 9951 / SWIFT: SUBASKBX)

ZAREGISTROVAŤ SA MOŽEŠ UŽ LEN:

ČO MÔŽEŠ UROBIŤ TERAZ:

Sleduj ma taktiež na: